Deurkruk klassiek gietijzer met deurplaten langschild barok zwart

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
2DK9071
€ 23,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Deurkruk klassiek gietijzer met deurplaten langschild barok zwart. Twee klassiek deurkrukken gemaakt van gietijzer in de kleur zwart. Daarnaast is deze klassieke deurkrukset ook te kiezen in roestkleur of tinkleur. De roestkleur is een natuurlijke roestafwerking met een coating. De tinkleur is een gietijzer grijze kleur. Deze deurkrukken hebben een decoratie in barok stijl en past daardoor goed in een klassiek of landelijk klassiek interieur. Door de vorm, het materiaal en de kleur past de kruk ook goed in een landelijke stijl.

Afmetingen van de deurkruk klassiek gietijzer met deurplaten langschild barok zwart

De deurkruk heeft een lengte van 145mm en komt ongeveer 78mm naar voren. De klassieke, zwarte deurplaten hebben een totale hoogte van 260mm. Het smalste deel van het schild is ongeveer 30mm breed en op het breedste punt is het schild ongeveer 50mm breed. De deurkruk kan geleverd worden met een sleutelgat op 72mm afstand vanaf het hart van de kruk, een gat voor een WC-stift op 63mm afstand vanaf het hart van de kruk of zonder extra gat. De deurkruk wordt geleverd met twee rozetten en de benodigde schroefjes in dezelfde kleur. De klink past op alle voor de Nederlandse markt gemaakte sloten en er is een standaard pen/stift van 8mm meegeleverd.

Bij het monteren van een halve set is in veel gevallen een speciale pen nodig om de kruk te kunnen monteren. Het type pen is afhankelijk van de situatie en wordt niet standaard meegeleverd.

Bij de keuze voor een WC gat op 63mm zit er nog geen wc-stift bij en deze stift is nodig om een wc-slot in de deur te kunnen bedienen. Er zijn verschillende losse modellen stiften te vinden bij de wc-sluitingen.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 2DK9071

Veel gestelde vragen over dit product

Hoe vervang en monteer je een deurkruk?
De voorbereiding bij het monteren van een deurkruk Indien de deur al voorzien is van een deurkruk, dan kunt u deze volledig demonteren inclusief de rozetten. Mocht u de oude rozetten opnieuw willen gebruiken, dan kunt u deze uiteraard op de deur gemonteerd...