Gatdeel deurkruk tonmodel nikkel en ebbenhout met krukrozet (half paar)

Op voorraad
SKU
9DK7667-half-paar
€ 16,40
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Gatdeel deurkruk tonmodel nikkel en ebbenhout met krukrozet (half paar). Een half paar klassieke, jaren dertig deurkrukken uit de bekende ton-model serie. Het gatdeel deurkuk is gemaakt van massief messing met een blinkend of geborsteld nikkelen afwerking. Het tussenstuk is gemaakt van zwart ebbenhout met een dikste diameter van 20 millimeter. De deurkruk is 110 millimeter lang en komt 68 millimeter naar voren. De kruk wordt geleverd inclusief een vierkante krukrozet en schroefjes. De rozet is ongeveer 38 millimeter breed en 38 millimeter hoog.

De montage van het gatdeel deurkruk tonmodel nikkel

Dit model uit de jaren '30 wordt compleet geleverd met één krukrozet. Daarnaast worden ook de benodigde schroefjes meegeleverd voor de bevestiging van deze rozet. Hierdoor kan de halve set direct op de deur gezet worden. Voor de montage met aan de andere zijde een deurkruk kan de deurkruk direct gemonteerd worden. Bij de montage op bijvoorbeeld de binnenzijde van een voordeur kan een speciale stift nodig zijn voor blinde montage zoals te vinden via deze link. Voor de montage van een half paar op bijvoorbeeld een meterkast of kastdeur waarbij er aan de binnenzijde ook een gat is, kan ok gewerkt worden met de stift zoals te vinden via deze link.

Er kan gekozen worden voor een linker en rechter gatddeel. Een linker gatdeel pakt u met uw linker hand. De linker uitvoering draait tegen de klok in bij het openen en zit aan de rechter kant van de deur. Een rechter gatdeel pakt u met uw rechter hand. De rechter uitvoering draait met de klok mee bij het openen en zit aan de linker kant van de deur.

Belangrijk is dat deze deurkruk is gemaakt van het oorspronkelijke massief messing. Veel goedkope ton-modellen op de markt worden gemaakt van een goedkoper materiaal. Omdat dit goedkopere materiaal ook lichter en zwakker is, zijn deze ook minder steviger en voelen lichter aan. Ons tonmodel is op de authentieke manier gemaakt en voelt daardoor ook stevig en kwalitatief hoogwaardig aan.

Keuze voor gatdeel deurkruk tonmodel nikkel

Bij de renovatie van een oude, jaren dertig woning is deze kruk een goede keuze. Daarbij geldt dit ook voor het inrichten van een nieuwbouw woning in jaren derig stijl. De deurkruk is gemaakt van het oorspronkelijke materiaal en gemaakt op de traditionele wijze. De kruk heeft een echt ebbenhouten tussenstuk in een zwarte kleur. En er worden ouderwetse, vierkante rozetten meegeleverd. Bij dit tonmodel is ook een complete serie aan deur- en raambeslag te vinden om de inrichting compleet te maken.

Meer informatie
Art.nr. 9DK7667-half-paar