Deurbeslag

deurkruk dudok zwat met rozettenVoor zowel uw binnendeuren, buitendeuren als voordeur heeft Interieurbeslag.nl de aankleding om van een standard deur een visitekaartje te maken voor wat er achter de deur te vinden is. Bijpassend in de stijl van uw interieur of exterieur kunt u kiezen uit kwaliteits deurbeslag zoals brievenbussen, deurknoppen, huisnummers en deurkrukken. Het vervangen van bijvoorbeeld de deurkrukken in uw huis draagt bij aan het brengen van een andere sfeer. Het maakt een interieur, dat van klassiek naar modern of andersom wordt veranderd, af. En met het vervangen van oud of standaard voordeurbeslag geeft u uw huis een heel ander aanzicht. Het voordeurbeslag is samenmet de kleur van de deur vaak het meest onderscheidende of zelf enige onderscheidende met het huis van de buren.

Deurkrukken

Deurkrukken zijn in veel gevallen het meest bepalende interieurbeslag in huis en daarmee kan er met de keuze voor de juiste deurkruk ook goed een sfeer neergezet worden of een stijl subtiel, maar doeltreffend (verder) doorgevoerd worden. De keuze van de juiste deurkruk is dan ook in veel gevallen het beste te maken door te kijken naar de stijl die u wilt neerzetten of verder doorvoeren. En na de keuze van de juiste deurkruk heeft u een goed handvat om de rest van het interieurbeslag hierop aan te passen.

brievenbus tochklep brieven
Het deurbeslag in ons assortiment heeft de standaard maten die in Nederland gelden. De deurkrukken hebben bijvoorbeeld standaard een penmaat van 8 milimeter, echter zijn sommige modellen ook verkrijgbaar met een penmaat van 7 milimeter.

Deurbeslag voor ieder interieur

Wij als Interieurbeslag.nl proberen voor ieder interieur het juiste deurbeslag aan te kunnen bieden. Mocht u op zoek zijn naar deurbeslag dat niet op de site te vinden is, dan horen we dat graag zodat wij kunnen kijken of we dit toch op voorraad hebben of anders voor u kunnen vinden. Hierdoor kunnen we proberen het voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken ook mooi en degelijk deurbeslag te kopen met karakter en stijl.

Koop deurbeslag op Interieurbeslag.nl