Meubelgreep klassiek dun messing verticaal brons antiek 25mm

Op voorraad
SKU
5DU1187
€ 4,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Meubelgreep klassiek dun messing verticaal brons antiek 25mm. Klassieke greep gemaakt van dun massief messing plaat in de afwerking brons antiek. Het trekkertje van de meubelgreep is vast geklonken op de achterplaat. En de achterplaat wordt met schroefjes op het hout vastgezet. Deze trekker wordt op de traditionele manier gemaakt van het oorspronkelijke materiaal.

Kleur en materiaal van de meubelgreep klassiek dun

De brons antieke kleur is een natuurlijke kleur van het messing. De kleur kan eventueel lichter gepoetst worden met koperpoets indien dit aangepast dient te worden aan de kast of ander beslag. Of uiteraard ook als dit qua uiterlijk wenselijk is. Doordat het messing een natuurlijke kleurafwerking heeft, kan de kleur brons antiek In de loop der jaren iets donkerder worden. Dit is het natuurlijke proces van het materiaal en hoort daardoor ook bij het authentieke product. Het donkerder worden is tegen te gaan door af en toe licht poetsen.

Afmetingen van de meubelgreep klassiek dun

Deze greep heeft een breedte van 25mm en een hoogte van 70mm. Het trekkertje van de greep is ongeveer 33mm hoog en 11mm breed. De trekker komt 16mm naar voren. Voor de montage worden 4 messing schroefjes meegeleverd.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 5DU1187
Kleur Brons Antiek

Veel gestelde vragen over dit product

Er zijn nog geen beantwoorde vragen over dit product