Ladegreep dun messing brons antiek met sleutelgat 87 mm

Op voorraad
SKU
5DU1855
€ 4,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Ladegreep dun messing brons antiek met sleutelgat 87 mm. Greep voor lades gemaakt van dun messing plaat in de kleurafwerking brons antiek. Deze ladetrekker heeft een sleutelgat voor lades die af te sluiten zijn met een slot. De greep kan ook goed gebruikt worden voor lades zonder slot waarbij de hele (lade-) kast hetzelfde beslag krijgt.

Kleur en materiaal van de ladegreep dun messing

De brons antieke kleur is een natuurlijke kleur van het messing. De kleur kan eventueel lichter gepoetst worden met koperpoets indien dit aangepast dient te worden aan de kast of ander beslag. Of uiteraard ook als dit qua uiterlijk wenselijk is. Doordat het messing een natuurlijke kleurafwerking heeft, kan de kleur brons antiek In de loop der jaren iets donkerder worden. Dit is het natuurlijke proces van het materiaal en hoort daardoor ook bij het authentieke product. Het donkerder worden is tegen te gaan door af en toe licht poetsen.

Afmetingen van de ladegreep dun messing

Deze greep heeft een breedte van totaal 88mm en de achterplaat heeft een hoogte van 41mm. De totale hoogte is ongeveer 50mm. Het trekkertje van de greep is ongeveer 60m breed en 12mm hoog. De trekker komt ongeveer 29mm naar voren. Voor de montage worden 4 messing schroefjes meegeleverd.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 5DU1855
Kleur Brons Antiek

Veel gestelde vragen over dit product

Er zijn nog geen beantwoorde vragen over dit product