Dunne greep voor lades messing in brons antiek 87mm

Op voorraad
SKU
5DU1955-BA
€ 4,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Dunne greep voor lades messing in brons antiek 87mm. Een meubelgreep voor lades gemaakt van dun messing plaat in de kleurafwerking brons antiek. Deze ladetrekker is horizontaal te monteren. Hierdoor kan deze goed gebruikt worden voor lades.

Kleur en materiaal van de dunne greep voor lades

De brons antieke kleur is een natuurlijke kleur van het messing. De kleur kan eventueel lichter gepoetst worden met koperpoets indien dit aangepast dient te worden aan de kast of ander beslag. Of uiteraard ook als dit qua uiterlijk wenselijk is. Doordat het messing een natuurlijke kleurafwerking heeft, kan de kleur brons antiek In de loop der jaren iets donkerder worden. Dit is het natuurlijke proces van het materiaal en hoort daardoor ook bij het authentieke product. Het donkerder worden is tegen te gaan door af en toe licht poetsen.

Afmetingen van de dunne greep voor lades

Deze ladegreep heeft een breedte van totaal 88mm en de achterplaat heeft een hoogte van 41mm. De totale hoogte is ongeveer 50mm. De trekker van de greep is ongeveer 60m breed en 12mm hoog. De meubeltrekker komt ongeveer 29mm naar voren. Voor de montage worden 4 messing schroefjes meegeleverd.

Meer informatie
Art.nr. 5DU1955-BA
Kleur Brons Antiek